Plataforma behar bezala erabiltzeko gomendatutako nabigatzaileak

• Mahai gaineko ordenagailua edo ordenagailu eramangarria erabiltzen baduzu:

1. Erabili Chrome nabigatzailea, Firefox, Safari ahal dela
  2. Ziurtatu nabigatzailearen azken bertsioa duzula:
    Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95414? CO = GENIE.Platform%3DDesktop & hl = es
    Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/averigua-que-version-de-firefox-estas-usando
    Safari: https://support.apple.com/es-es/HT204416
  3. Ezabatu katxearen biltegiratzea:
    Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050? CO = GENIE.Platform%3DDesktop & hl = es
    Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/lava-la-cache-y-elimina-los-archivos temporales-
    Safari: https://support.apple.com/es-es/HT201265
  4. Ezezagun-saio bat ere ireki dezakezu:
    Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95464? CO = GENIE.Platform%3DDesktop & hl = es
    Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/navegacion-privada-Firefox-no-guardar-historial-navegacion
    Safari: https://support.apple.com/es-es/guide/safari/ibrw1069/mac

• Tabletak edo smartphoneak bezalako gailu mugikorrak erabiltzen badituzu
    • Eduki eguneratuta zure gailuaren sistema eragilea.
    • Ziurtatu estaldura ona (Wifi, 4G edo 5G)
    • Erabili Chrome nabigatzailea, Firefox, Safari ahal dela.